Nya Audi A6 Sedan

En ny generation innovation
Äntligen är den här: åttonde generationen Audi A6 Sedan - mer innovativ, sportig och självsäker än någonsin. Nya A6 Sedan erbjuder dessutom en rad helt nya och förbättrade säkerhets- och assistanssystem, och samtliga motoralternativ är elektrifierade. Det är ingen hemlighet att vi är mer än stolta över att visa upp vårt senaste tillskott i Audi-familjen.

Bygg din Audi

Bygg din Audi
Välj modell
Välj modell
A1
Nya A1 Sportback
A3
A3 Sportback
A3 Sportback e‑tron
A3 Sedan
A3 Cabriolet
RS 3 Sportback
A4
A4 Sedan
A4 Avant
A4 allroad quattro
A5
A5 Coupé
A5 Sportback
A5 Cabriolet
S5 Sportback
A6
Nya A6 Avant
Nya A6 Sedan
A7
Nya A7 Sportback
A8
A8
A8 L
Q2
Q2
Q3
Q3
Q5
Q5 2019
Q5 2018
SQ5 TFSI
Q7
Q7
Q7 e-tron quattro
Q8
Nya Q8
TT
TT Coupé
RS
RS 3 Sportback
e-tron
A3 Sportback e‑tron
Q7 e-tron quattro
g-tron
A3 Sportback g-tron

Tillgängligt just nu

Belysning som visar vägen. Uttrycksfull blick.

Belysning som visar vägen. Uttrycksfull blick.

Tillvalet HD Matrix LED-strålkastare med dynamisk blinkers imponerar av två anledningar: de lyser upp vägen perfekt för föraren utan att blända eventuella medtrafikanter och ökar dessutom ljusbredden hos A6 Sedan tack vare de utåtriktade ljussegmenten.

Stämningsskapare

Stämningsskapare

Kontur- och miljöbelysningspaketet som finns tillgängligt som tillval skapar en unik atmosfär och sprider en behaglig stämning inuti kupén på A6 Sedan. Precisa konturbelysningslister markerar instrumentpanelen, mittkonsolen och andra tydliga designelement i 30 olika färgtoner med steglös, dimbar ljusstyrka.

Reducerad design - maximal användningskomfort

Reducerad design - maximal användningskomfort

De högupplösta touchdisplayerna med touch response-teknik passar sömlöst in i instrumentpanelen och är perfekt anpassade efter förarens behov. På den övre displayen hanterar föraren infotainment- och navigeringstjänster medan den nedre displayen används för textinmatning samt för att styra klimatanläggningen och diverse komfortfunktioner.

Prestanda i toppklass

Prestanda i toppklass

Vid lanseringen på den europeiska marknaden erbjuds A6 Sedan med två kraftfulla motorer – en dieselmotor och en bensinmotor. Bensinmotorn är en 3,0 TFSI1-motor. Den sexcylindriga motorn accelererar med sina 340 hk och 500 Nm vridmoment från 0 till 100 km/h på 5,1 sekunder. 3,0 TDI2 V6-dieselmotorn erbjuder liknande prestanda med 286 hk och 620 Nm vridmoment. Alla motorer är utrustade med den nya mild-hybrid-teknologin.

Alltid en generation före

- sedan åtta generationer tillbaka

Alltid en generation före

- sedan åtta generationer tillbaka

Att skapa innovationer utifrån en vision. Att förverkliga digitaliseringen. Att erbjuda ett framtidssäkert användningskoncept, bred uppkoppling och ett stort utbud av förarassistansssystem. För mer säkerhet och ökad komfort. För en ny standard i premiumklassen. Det är vår målsättning och vår passion. Det är åttonde generationens A6 Sedan.