Nya Audi Q5

Trivs bäst i alla landskap. 
Lämna inget åt slumpen! Vare sig det handlar om komfort, stil eller dynamik. Att Audi Q5 övertygar från första stund är ingen slump. Så uttrycksfull är designen, så kraftfull är drivningen, så vägvisande är tekniken... och så många är dina möjligheter att göra den till just din Q5. För en perfekt känsla – varje gång du sätter dig i bilen. Din Audi Q5.

Bygg din Audi

Bygg din Audi
Välj modell
Välj modell
A1
Nya A1 Sportback
A3
A3 Sportback
A3 Sportback e‑tron
A3 Sedan
A3 Cabriolet
RS 3 Sportback
A4
A4 Sedan
A4 Avant
A4 allroad quattro
A5
A5 Coupé
A5 Sportback
A5 Cabriolet
S5 Sportback
A6
Nya A6 Avant
Nya A6 Sedan
A7
Nya A7 Sportback
A8
A8
A8 L
Q2
Q2
Q3
Q3
Q5
Q5 2019
Q5 2018
SQ5 TFSI
Q7
Q7
Q7 e-tron quattro
Q8
Nya Q8
TT
TT Coupé
RS
RS 3 Sportback
e-tron
A3 Sportback e‑tron
Q7 e-tron quattro
g-tron
A3 Sportback g-tron

Tillgängligt just nu

Audi Matrix LED-strålkastarna

Audi Matrix LED-strålkastarna

Redan på långt håll imponerar Q5 med sina Audi Matrix LED-strålkastare (tillval). LED-varselljusets former gör att ingen kan ta miste på bilen. Med sitt rinnande ljus visar de dynamiska blinkrarna tydligt ditt vägval. Och kameran som (inom systemets gränser) fångar mötande och framförvarande fordon, är inget du vill vara utan. Med hjälp av data från denna anpassar strålkastarna sekundsnabbt sin ljusbild efter den aktuella situationen – och gör försprånget kristallklart.

Drivning och chassi

Drivning och chassi

Redo för praktiskt taget alla underlag – och för morgondagens alla utmaningar: Övertyga dig själv om quattro fyrhjulsdrift och den adaptiva luftfjädringen.

Generös och bred

Generös och bred

Den sensorstyrda (tillval) öppningen av bakluckan gör det extra lätt att lasta i och ur bilen. Har du händerna fulla, räcker det med att vifta lite med foten för att bakluckan ska öppna sig. Att lasta in tunga resväskor och matkassar har aldrig varit enklare. Och när det regnar, slipper du sätta ned det du har i händerna i vätan för att gräva fram bilnyckeln ur fickan.

Allt mitt framför näsan

Allt mitt framför näsan

Tillvalet Audi virtual cockpit gör försprånget ännu tydligare. Detta helt digitala kombiinstrument kan visa massor av relevant information på sin högupplösta 12,3"-display. Allt från hastighet och navigationsdata till kommunikation – välj själv bland flera visningsalternativ beroende på hur du vill ha det för tillfället. Den stora, smäckra 8,3"-displayen till tillvalet MMI Navigation plus är mycket överskådlig och lättanvänd.

Visar sann storhet – i alla bemärkelser

Visar sann storhet – i alla bemärkelser

Nya Audi Q5 imponerar med sina generöst stora utrymmen och sina praktiska last- och förvaringsmöjligheter. Och behöver man utöka lastvolymen till 1.550 liter, är det bara att fälla ned ryggstöden bak via fjärrutlösaren.

Testvinnaren får högsta betyg av sina ägare

Testvinnaren får högsta betyg av sina ägare

Andra generationens Audi Q5 har vunnit många tester. 2017 lyckades den med en hat trick och utklassade konkurrenterna. I år har biltidnignen auto motor & sport jämfört nöjdheten hos bilägarna. Det visade sig att ä garna till Audi Q5 tycker att bilen levererat över förväntan i viktiga faktorer, som exempelvis bränsleförbrukning, ekonomi, service, funktion och komfort men också andra aspekter som körglädje och kvalitet.