Däck och fälg

Hos oss kan du boka ditt hjulskifte online. Vi erbjuder också förvaring av dina hjul. Vi är experter på nya däck/fälgar och har ett stort utbud för din Audi.

Tjäna bortåt 20 meter bromssträcka redan innan du börjar bromsa.

Säkerhet handlar om att vara beredd innan det händer. Ta till exempel det här med däcken. Vi rekommenderar att byta till nya sommardäck när mönsterdjupet kommer ned mot 3 mm. Då är bromssträckan på blöt asfalt uppemot 10 meter längre än när däcken var nya. Kör du ända ner till minsta lagliga djup (1,6 mm) ökar bromssträckan med 20 meter, allt enligt testresultat från våra däckleverantörer. Våra experter ser till att du får precis rätt däck. Att skaffa nya däck handlar om så mycket mer än att kolla rätt dimension och beställa. Våra däckexperter hjälper dig med precis rätt sommardäck. De är experter på Audi, och de kan avgöra vad som är det bästa valet för just din bil och din körning.

ALL INCLUSIVE!

Vid köp av 4 däck ingår däckskifte inkl. balansering utan extra kostnad

Värde 1.000:-


Boka hjulskifte online

Här bokar du enkelt tid för hjulskifte på din Audi


Skicka förfrågan på däck/fälg

Skicka en förfrågan så återkommer vi med vilka hjul som passar just din Audi och ett pris på dessa.


Låt oss förvara dina hjul

Hjul och däck tar stor plats och får i brandhänseende inte förvaras hur som helst. Vi förvarar dina vinter-/sommarhjul på ett säkert och kvalitetsbevarande sätt.