Däck och fälg

Hos oss kan du boka ditt hjulskifte online. Vi erbjuder också förvaring av dina hjul. Vi är experter på nya däck/fälgar och har ett stort utbud för din Audi.

Dags att pensionera vinterdäcken?

Nu är det dags att kontrollera hur dina vinterdäck mår. Men hur vet du om de klarar en vinter till? Lagen säger att du måste ha minst 3 millimeters mönsterdjup, men experterna rekommenderar att du byter när mönsterdjupet är omkring 5 millimeter. Vinterdäcken ska ju säkert klara av snö, is, modd, smältvatten och mycket annat. Och de ska inte vara för gamla. På audi.se/vinterdäck ser du hur du kan se det. Eller också frågar du oss.

Vi ser till att du får exakt rätt däck.

Att skaffa nya däck handlar om så mycket mer än att kolla dimensionen och beställa. Våra däckexperter är specialister på Audis modeller, och de kan avgöra vad som är det bästa valet för just din bil och din körning.

Vi är experter på både Audi och däck.

Är dubbat eller dubbfritt bäst? Vilka däck sänker min bränsleförbrukning? Vilken gummiblandning passar i vårt nordiska klimat? Fråga oss. Vi är experter på din bilmodell och vet precis vilka däck som passar bäst.

ALL INCLUSIVE!

Vid köp av 4 däck ingår däckskifte inkl. balansering utan extra kostnad. Värde 1.000:-Boka hjulskifte online

Här bokar du enkelt tid för hjulskifte på din Audi


Låt oss förvara dina hjul

Hjul och däck tar stor plats och får i brandhänseende inte förvaras hur som helst. Vi förvarar dina vinter-/sommarhjul på ett säkert och kvalitetsbevarande sätt.